!
!

Vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen, heeft u een andere vraag neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons op

1) Wat zijn de verzendkosten?

De bijdrage verpakkings/verzendkosten zijn in Nederland  tot een besteding van € 23.50 € 4,95, daarna € 8,95 per zending, naar Belgie en Duitsland € 14,95

2) Wat doen jullie met onze gegevens?

De gegevens van onze klanten worden alleen intern gebruikt, dus voor het verzenden en factureren van de bestelde artikelen en worden zeker niet doorverkocht ( zie privacy)

3) Kan ik de bestelde stickers en/of  t shirts bij jullie ophalen?

Ja dat kan, alleen op afspraak!

4) Op welke manieren kan ik betalen?

U kunt op verschillende manieren betalen zie daarvoor het blokje betalen

5) Zijn de prijzen inclusief BTW

Ja alle prijzen zijn inclusief BTW

6) Als ik een andere sticker wil laten maken kan dat?

Ja wij kunnen ,bijna, alles maken in overleg, als je een afbeelding heb dan kunnen wij dat wel verwerken, het mooiste is als je het al digitaal hebt of anders een scherpe zwart/wit uitdraai.

7) Er is opeens een logo verdwenen, hoe kan dat?

Als dat gebeurt dan heeft de eigenaar van het logo ons medegedeeld dat zij het niet wenselijk vinden dat wij hun logo gebruiken, dan zijn wij verplicht deze te verwijderen.

8) Verkopen jullie alleen aan particulieren of ook aan bedrijven?

Via de site Stickers-shirts.nl verkopen wij aan particulieren, ons huismerk Inkognieto is speciaal bedoelt voor de verkoop aan wederverkopers, heb je een shop of een groothandel dan kunnen wij jullie de stickers leveren in verpakking met een kopkaart zodat ze opgehangen kunnen worden en tegen zeer interessante inkoopsprijzen. Interesse? neem dan telefonisch contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen maken.

9) Hoe lang duurt het voordat je de bestelde producten in huis hebt?

Onder normale omstandigheden tussen de 3 en 7 dagen nadat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening staat.

10) Met wie versturen jullie de stickers en T shirts?

Alle bestelde producten worden verstuurd met PostNL, tenzij anders overeengekomen.

Op moment van aanmelding van uw enveloppe/pakket ontvangt u van PostNL een e-mail met de track en trace code zodat u uw pakketje kunt volgen. Als afzender staat de naam van het bedrijf waar wij onderdeel van zijn, Dok56.

11) Als ik een andere maat sticker wil, kan dat?

Jazeker, wij bieden om technische redenen maar 1 maat aan op de site, maar wil je de sticker graag groter of kleiner neem dan contact met ons op dan regelen wij dat.

12) Wat zij de openingstijden om contact met jullie op te nemen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Op zaterdag en zondag zijn wij gesloten!!!! maar je kunt ons altijd mailen info@stickers-shirts.nl
je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord terug

13) kan ik de stickers gelijk meenemen als ik bij jullie kom?

Nee, want alles wat wij maken is custom made, wij hebben in principe geen voorraad.

14) Bij de orderbon staat "spiegelbeeld" wat is dat?

Spiegelbeeld betekent dat je de sticker aan de binnenkant van de ruit moet plakken zodat het aan de buitenkant goed te lezen is.

15) Klachten-Retourzendingen?

Ook bij ons kan het voorkomen dat er iets niet goeg geleverd wordt of dat het product binnen een redelijke termijn niet voldoet, om alles in goed te stroomlijnen hebben wij de volgende procedure

Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via de E-mail info@stickers-shirts.nl of per telefoon +31 (0)575 469900  en leg uw klacht voor. Wij proberen dan samen tot een oplossing te komen.

Voor retourzendingen geld het volgende:

Neem eerst contact met ons op per telefoon +31 (0)575 469900 om het door te nemen, wij accepteren geen onaangekondigde retourzendingen, ongefrankeerde en/of niet voldoende gefrankeerde pakjes/brieven.

16) Leveren jullie ook aan het buitenland?

Ja, wij leveren ook in het buitenland zoals belgie en duitsland, de verpakkings/verzendkosten bedragen € 13,95 per zending.
De betalingen dienen vooruit te worden gedaan, wij kunnen niet met de eenmalige machtiging werken met "buitenland"betalingen.
Bij betalingen uit het buitenland moet u het Ibannummer en de swift of bic nummer invullen dat is de snelste en goedkoopste manier van betalen nadat de betaling op onze bankrekening staat zullen wij de bestelde goederen naar u versturen.

De gegevens zijn:

T.n.v. : Dok56 Doetinchem
Banknummer: 31.43.75.619
Ibannummer : NL69 RABO 0314 3756 19
Swift of bic : RABONL2U

17) Deutsch

Seitdem unserewebsite online ist, bekommen wir regelmassig fragen aus aller welt, wie man bei Stickers-shirts.nl bestellen kann, wohin wir liefern und wie Sie zahlen können.
Wir werden im folgenden auf diese frage eingehen.
Mittlerweile haben wir neben unsere kunden aus Niedrland u.a. geliefert nach kund ins Deutschland, Belgien, Osterreich, Sweden und Danmark. Kurtz und gut, fast "alles" ist möglich.
Wir versuchen immer unsere artikel gegen sehr gunstiger preizen anzubieten, die preisen auf unsere website sind inkusive mehrwertstauer.
Falls sie etwas bestellen, und mochten dass es geliefert wird dann werden wir versandkosten berechnen, die kosten sind € 13,95 pro sendung.
Wir liefern nur wenn Sie voraus bezahlen, sobalt wir Iheren bezahlung erhalten, schickenwir ihren bestellung so schnell wie möglich.

Unseren bank daten sind:
T.n.v. :
Dok56 Doetinchem
Banknummer: 31.43.75.619
Ibannummer : NL69 RABO 0314 3756 19
Swift of bic : RABONL2U

 18) Englisch

Below you can find the answer on frenquently asked questions.
We always try to sell our products against te lowest price. The mentioned prices on our website are including tax.
If you want to order something and want to have the parcel delivered, we have to charge shipping & handling cost, the cost € 13,95
But on request we will make a quotation for your purchase order. Therefore you can fill the order form and we will send as soon as possibli with to total cost for the shipment.
We will deliver outside th Netherlands only if you are paying in advance by internet banking.

The banking details are:
T.n.v. :
Dok56 Doetinchem
Banknummer: 31.43.75.619
Ibannummer : NL69 RABO 0314 3756 19
Swift of bic : RABONL2U